avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract perioada determinata

Buna ziua,

am un caz de angajat pe perioada determnata. Persoana are o problema cu copilul si trebuie sa intre in maternal cu Art. 51, [suspendarea din initiativa salariatului], lit. b concediu pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pentru afectiuni intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani; Intrebarea mea este: ii fac suspendare sau incetare? I s a mai prelungit contractul pana cand trebuie sa intre in maternal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 30 Septembrie 2019
Confundati concediile intre ele ... despre care este vorba efectiv ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o angajata care este in concediu crestere copil ... mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Am o angajata care este in concediu crestere copil conform art. 51 alin 1 lit a pana la 3 ani. Certificatul de handicap al copilului are o ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil cu handicap antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Va rog un raspuns la intrebarea mea. Ce trebuie sa faca o SC in cazul in care o salariata care a fost in ingrije copil pana la varsta de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu ingrijire copil de la 2 la 3 ani alejandra alejandra in ce conditii se poate prelungi concediul pt ingrijire copil de la 2 pana la 3 ani? (vezi toată discuția)