avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua!

Bună ziua! Sunt divortata din anul 2013, am 2 copii majori acum, minori la momentul divorțului. Am fost obligată la plata pensiei alimentare pentru 2 copii, dar cum atunci nu aveam servici nu am plătit, până în 2014 când m-am angajat. Între timp fostul soț m-a dat in judecata pentru neplata pensiei alimentare iar legea nu m-a obligat să plătesc neavând servici. După ce m-am angajat am început să plătesc lunar. Am plătit până la mojoratul copiilor, dar printr-un executor judecătoresc fără ca eu sa fiu anunțată fostul soț a reușit să optina executare silită pentru pensia alimentara din urmă, mai exact din 2014 până la mojoratul copiilor. Mi s-a făcut poprire pe salar si timp de un an mi s-au oprit din salar. Acum din motive de sănătate am renunțat la serviciu iar fostul soț insistă sa-i plătesc în continuare si ma amenință. V-as ruga să îmi spuneți ce sa fac, unde sa ma adresez pentru ca ma terorizează! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:57, 30 Septembrie 2019
Cum adică vă terorizează`? Ați spus mai sus că insistă să plătiți obligația de întreținere. Câți ani au copii acum`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de diminuare pensie alimentara depusa la judecatorie fara adeverinta de venit silver1101 silver1101 Buna ziua, am fost contactata de catre avocata fostului sot cum ca a depus la judecatorie cerere de diminuare pensie alimentara (ex-ul e plecat momentan din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara altă țară S. F. S. F. Bună ziua. Vă rog să-mi răspundeți la următoarea speță: eu, soția mea și cei doi copii, am locuit în Irlanda din anul 2014. În 2015, am divorțat ... (vezi toată discuția)
Poprire salar - pensie alimentara Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un salariat mi-a adus o copie dupa sentinta de divort din care reiese faptul ca are obligatia de a da 1/4 din salar fostei sotii, cu titlul de ... (vezi toată discuția)