avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare locuinta in spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare locuinta in spatiu comercial

Buna, oare se poate schimba doar o singura camera in spatiu comercial, mentionez ca sunt la parterul unui bloc, si de ce acte as avea nevoie si cat timp dureaza pana poti deschide magazinul?
Cel mai recent răspuns: Ramona 1988 , utilizator 10:55, 1 Octombrie 2019
Se poate face o firma doar intr-o singura camera.
Va trebui sa va adresati Registrului Comertului.
Acestia va vor pune la dispozitie necesarul de acte pe care trebuie sa le inregistrati.
Daca vreti sa faceti magazin veti avea nevoie de autorizatii specifice.
Si de la care ar fi nevoie? Nu o sa fie alimentar

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca vreti sa faceti magazin veti avea nevoie de autorizatii specifice.

Mulțumesc

Biscuite otravit a scris:

Se poate face o firma doar intr-o singura camera.
Va trebui sa va adresati Registrului Comertului.
Acestia va vor pune la dispozitie necesarul de acte pe care trebuie sa le inregistrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor imobilelor aflate deasupra unui magazin de mobila student11 student11 Este necesar acordul vreunui proprietar pentru infiintarea unui magazin alimentar de tip supermarket atata vreme cat blocul la darea in folosinta si in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea unu spatiu de locuit in spatiu comercial cristian42 cristian42 am o casa proprietate, situata la strada. as dori sa schimb destinatia unei camere din spatiu de locuit in spatiu comercial pentru ca sora-mea sa isi deschida ... (vezi toată discuția)