Multumesc de raspuns.Sporul ia fost calculat de personalul intreprinderii unde a lucrat.Deci in final poate incerca sa se pensioneze anticipat??
Doamna nu stiu ce nu ati ateles din ce va recomandat Dna Gabriela Pintea dar a fost destul de clar ,sa nu se pensioneze anticipat pentru ca o sa fie pensia penalizata,sa astepte sa amplineasca 59 ani si 6 luni si iasa la limita de varsta pentru ca al avantajaza anii lucrati an grupele 1 si 2 de munca si nu mai este pensia penalizata.
Interventie moderator:
:rtfm:
1. Colega mea, @Gabriela Pintea v-a raspuns la intrebare: la 59 de ani si 6 luni poate solicita inscrierea la pensie de limita de varsta iar la 60 de ani la pensie anticipata partiala.
2. Aceasta intrebare trebuia sa o puneti tot in topicul initial. Daca ati deschis un topic nou, in afara de dvs. nu mai stie nimeni despre ce e vorba si se abate si de la Regulamentul forumului.
3. Am sa inchid acest topic si reveniti pe celalalt daca mai aveti intrebari pe aceasta tema.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie penalizata
claudia_23
Buna ziua. Am si eu o intrebare,
O femeie nascuta pe data de 5 iulie 1949, a iesit la pensie in anul 2007, avand un stagiu de cotizare de 25 de ani si 5 luni. ... (vezi toată discuția)