avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuz de comunicare via mail a incheierilor de sedinta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuz de comunicare via mail a incheierilor de sedinta in forma electronic

Mi-a fost refuzata cererea de comunicare via mail a incheierilor de sedinta in cadrul procesului in care am calitatea de parat in dosar de divort fara a mi se specifica motivele deși cererea a fost depuse legal scrisa si seminata. Practic încet încet mi se închid toate sansele la o proces corect desi nu cer nimic nu am nici o pretentie înafara de cele legale si normale. In 2019 stat UE legea se aplica cu dedicatie. Este legal sau nu sa cer o comunicare via mail avand in vedere ca nu ma pot deplasa si nu pot angaja un avocat?
Cel mai recent răspuns: procesomanul , utilizator 18:27, 2 Octombrie 2019
Sunteti totusi norocos. Pe 30 septembrie am postat un subiect pe aceeasi tema. Nu mi-a raspuns nimeni pana in prezent. Nu prea am noroc sa mi se raspunda cand postez intrebari la aceasta sectie a forumului, desi vad ca intrebarile sunt asemanatoare cu ale utilizatorilor. Incerc un link poate am noroc alaturi de dumneavoastra.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca online? ContSters344547 ContSters344547 Se pot vedea sau trimite la cerere incheierile de sedinta si hotararea judecatoreasca prin e-mail? Cum se procedeaza? 2.Daca pe portal just.ro apare nr. ... (vezi toată discuția)
Codul muncii, obligatii angajator in privinta documentelor finale/dupa demisie stelutaanuti stelutaanuti buna ziua, am o situatie pe care as dori sa o abordez cu mai multe informatii dpdv legal (conform codului muncii). am incheiat de curand colaboarea cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o intrebare. daca un act de procedura este comunicat ... romanul11 romanul11 Buna ziua. O intrebare. Daca un act de procedura este comunicat in data de 18.10.2022, cand intervine perimarea, pentru nelucrare in dosar? Incheierea de ... (vezi toată discuția)