avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!

Am o fetita de 2 ani care o cresc singura de la nastere, tatăl existând doar în certificat... acesta nu sa implicat deloc în creșterea acesteia. As vrea sa stiu cum pot sa obtin custodia copilului sa pot sa o înscriu singura la grădiniță, scoala sai schimb domiciliul... eu am domiciliul în județul vaslui dar locuiesc în județul dâmbovița fiindca de 5 luni mi-am refăcut viața... copilul este la mine de tata nu stiu nimic din luna martie...acesta ne interesante deloc de ce face fetița. As vrea sa pot obtine ceva la mana precum ca cresc singura copilul...tatăl ei fiind si violent de puținele ori în care neam văzut de când am nascut...
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:11, 2 Octombrie 2019
In timp veti putea obtine custodie exclusiva.
Trebuie stabilita o strategie de actiune impreuna cu avocatul dvs.
Faceti o actiune in justitie prin care cereti toate aceste lucruri.
Cereti si pensie alimentara, si, daca nu achita de bunavoie, prin executor i se vor pune poprire pe conturi.
Dacă puteți dovedi cele învederate, veți obține exercitarea autorității părintești în exclusivitate! Solicitați inclusiv pensie de întreținere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot avea toate drepturile legale asupra copilului? StefaniaRoxana2230 StefaniaRoxana2230 Bună ziua. Am o fetita de 2 luni și jumatate si mi-aș dori sa am toate drepturile din punct de vedere juridic asupra ei (ieșiri din tara, înscrierea la ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva de comun acord irinajud irinajud Buna ziua Am o fetita in varsta de 2 ani si 6 luni.La momentul nasterii certificatul de nastere a fost emis fara mentionarea tatalui. In urma cu un an am luat ... (vezi toată discuția)
Mama romanca si tatal italian mihaelacorina79 mihaelacorina79 Buna ziua! sunt mama unei fetite nascute in italia, tatal fiind italian. Copilul este recunoscut de tata, dar eu nu am fost casatyorita cu el. Fetita a avut ... (vezi toată discuția)