avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita

Buna ziua,

Am o decizie judecatoreasca pentru a recupera o suma de bani de la o persoana fizica, persoana respectiva are domiciliul in judetul Prahova, din ce am cercetat pana acum, trebuie sa inaintez o cerere catre un executor ce are competenta pe raza judetului Prahova. Trebuie sa depun o astfel de cerere personal sau as putea si de la distanta, fara sa ma deplasez ( eu locuiesc in Bucuresti)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Luciana222 , utilizator 12:04, 2 Octombrie 2019
Buna ziua,

Puteti sa trimiteti cererea prin posta cu confirmare de primire. Luati inainte legatura cu dl. executor pentru a-l informa de demers.

O zi buna.
Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
multumesc frumos pt raspuns

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Puteti sa trimiteti cererea prin posta cu confirmare de primire. Luati inainte legatura cu dl. executor pentru a-l informa de demers.

O zi buna.
Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare s.r.l. Horaangi Horaangi As vrea sa stiu cine se ocupa cu inregistrare marca la OSIM sau unde as putea gasi mai multe informatii(pret,timp,alte detalii) Va multumesc anticipat (Firma ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in romania DjSannan DjSannan Buna tuturor. As avea nevoie de informatii. Eu am plecat din tara cu masina mea inmatriculata in Romania. Acum a trecut ceva timp si actele iau ... (vezi toată discuția)
Executare silită bobita111 bobita111 Executare silită Bună seara! Ca să investesc o hotărâre judecătorească definitivă ( legalizată) cu formulă executorie, cum trebuie să procedez? ... (vezi toată discuția)