avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... incheierea urmarii penale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

incheierea urmarii penale

Am primit un act de la judecator prin care mi-a adus la cunostinta ca a incheiat urmarirea penala si mi-a dat amenda administrativa.
intrebarea mea ce trebuie sa fac acum?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 19:36, 30 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Trebuie sa platiti amenda administrativa la organul fiscal al administratiei publice locale si sa trimiteti dovada de plata a acesteia instantei care a stabilit- o .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)
In ce cont se vireaza o amenda contraventionala? mariusdumitrescu mariusdumitrescu Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: In urma cu un an (mai exact in 2010) am primit o amenda de circulatie in Bucuresti. Amenda am achitat-o injumatatit ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de martor alexeevici alexeevici Buna ziua! As vrea sa stiu ce mi se poate intampla daca nu ma prezint in instanta dupa ce am fost citat in calitate de martor. Detalii: Anul trecut ... (vezi toată discuția)