avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis conducere

In data de 30.09 a.c mi-a fost reținut permisul pt. depășirea înainte de trecerea de pietoni.Mentionez ca PV a fost făcut în baza unui CI expirat. In aceste conditii suspendarea mai este valabilă?Ce pot face pt anularea PV-ului?Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Amatei84, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 18:36, 2 Octombrie 2019
Este valabila, atata timp cat cnp-ul corespunde, numele si adresa corespund.
De ce ai vrea sa anulezi PV-ul el fiind dat pe drept? Ai gresit, platesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Proces verbal scris gresit cu multe date gresite! va rog sa ma sfatuiti dady_carcalete dady_carcalete intr-o noapte in timp ce ma intorceam de la sibiu spre valcea am fost oprit de un echipaj pe motivul ca as fi depasit pe linia continua, acest lucru fiind ... (vezi toată discuția)
Primit pv pol. locală galați, în lipsă, pentru parcare neregulamentară, fără invitație prealabilă la sediu virgiliuadr virgiliuadr Bună ziua. Pe data de 15 octombrie a.c. am fost, cu autoturismul, la o piață din Galați, numită popular Piața Basarabiei. Am parcat mașina pe trotuar ... (vezi toată discuția)