avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este cea mai buna forma de infiintare ptr un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este cea mai buna forma de infiintare ptr un magazin outlet

As dori sa imi deschid un outlet dar nu stiu care e cea mai buna forma de societate ptr ceea ce voi face...Precizez ca vor fi haine outlet cumparate din tara cat si din afara tarii, iar diploma de calificare ptr asa cva nu am (am inteles ca ptr pfa sau ii asa ar trebui).
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:26, 5 Octombrie 2019
Un SRL.
O societate cu răspundere limitată (SRL).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)
Este necesara diploma/calificare pt o frizerie? catalin9191 catalin9191 Buna! Sunt interesat imi a-mi deschide o frizerie. As dori sa aflu daca este necesar calificarea sau diploma in acest domeniu pt a-mi deschide o frizerie ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna organizare pt comert haine copii catgirl catgirl Doresc sa deschid un magazin prin care sa comercializez haine de copii. Acestea vor proveni de la o persoana fizica din SUA - cel mai probabil urmand a fi ... (vezi toată discuția)