avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de la et. 4, singurul racordat la gaze, nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de la et. 4, singurul racordat la gaze, nu îmi dă voie să mă racordez la țeava trasă de el. Care este calea legală de rezolvare?

Buna seara.
Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje.
Um vecim de la et 4 este singurul care este racordat la gaze , eu vreau sa ma racordez la teava trasa de el dar el nu imi da voie.
Intrenarea mea este ce pot face legal ?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AM HABAR , utilizator 12:46, 14 Ianuarie 2025
O regula DE VIATA. Cand cineva nu stie sigur o speta sau o situatie este bine sa taca daca elucubreaza atunci insemna ca se face de ras.. Orice proprietar bransat are drept de uzufruct cf legii si e obligat CF PROIECT sa dea voie oricui de pe scara sa se lege in conducta comuna dupa dreapta despagubire, cu cota parte, PARTICIPARE LA PROPR COMUNA cf facurii initiale ... Situatia e des intalnita si e rezolvabila prin chemarea proprietarului prin notificare notariala la un notar arondat zonei pt plata cotei cf facturii initiale ce poate fi gasita la distribuitor sau proprietarul cu prima instalare . NU POATE CERE CAT VREA EL. .......Pentru (editat - atentie la limbaj) indaratnici exista bratul legii si al justitiei. ALTA METODA LEGALA NU EXISTA. Un avocat bun rezolva problema rapid. sunt spete garla pe tema ..... "e conducta mea"
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
VladP, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)
Coloana de gaze de pe scara ??!!! Silviu79 Silviu79 Buna ziua! In anul 2008 coloana de gaze pentru centrale termice de apartament de pe scara blocului era ridicata pana la etajul 2. Eu locuind la etajul 4 a ... (vezi toată discuția)
Contor gaze montat pe peretele exterior al apartamentului Laur_ant Laur_ant Buna ziua, Am o nelamurire despre montarea contoarelor de gaze pe peretele exterior al unui apartament proprietate personala. Apartamentul pe care sunt ... (vezi toată discuția)