avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu infiintarea unei asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu infiintarea unei asociatii de proprietari

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: suntem proprietari intr-o asoc.de pror.Nr.34 .Actualul administrator a mai adaugat la asoc.noastra inca un bloc de pe urma caruia avem mari probleme( datorii mari, oprirea apei, etc). Nu stim in ce baza a fost introdus in asoc.pentru ca in statul nu exista. Ne-am hotarit sa facem alta asociatie, am strans toate actele cerute de primarie dar la judecatorie ne-a respins dosarul pe motiv ca ne mai trebuie niste acte: bugetul de venituri si cheltuieli al asocietiei vechi si raportul cenzorului sau al comisiei de cenzori. Dl.administrator nicxi macar nu ne prezinta actele. Va rog frumos sa-mi dati o solutie si poate aveti un model de BVC sau orice ne poate ajuta. va multumesc
Cel mai recent răspuns: 123321123 , utilizator 17:31, 5 Decembrie 2009
verificati incheierea de sedinta cu toate modificarile si completarile ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare presedinte asociatie Ionelus Ionelus Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii pe scurt, legat de ce pasi trebuie urmati pentru a putea schimba un presedinte de bloc. In ... (vezi toată discuția)
Asociatii de propritari anamarginean72 anamarginean72 am primit in asociatia nou constituita pe propeietarii blocului alaturat.Ce acte trebiue modificate si depuse la Judecatorie (vezi toată discuția)
Infiintarea asociatiilor de proprietari Stefan Ioana Stefan Ioana Doresc sa infiintez o asocietie de proprietari in blocul in care locuiesc. Iata capatul de tabel pe care l-am făcut asa cum spune in lege NORME METODOLOGICE ... (vezi toată discuția)