avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine Labrador la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine Labrador la bloc

Buna ziua , etin un caine Labrador si il cresc la bloc , unde locuiesc eu la bloc nu am nici o problema cu vecinii , il iubesc toti si e favoritul copiilor . Prin natura serviciului i-mi desfasor activitatea intr-un bloc si iau cainele cu mine zilnic . In respectivul bloc cateva cucoane fara ocupatie i-au pus gand rau si mi-au trimis politia la servici ca aduc cainela cu mine . Politistul era destul de incurcat si nu a putut sa-mi explice daca e legal sau nu sa duc cainele cu mine . Respectivul loc nu este spatiu public , nu vin clienti nu nimic , dar e la bloc . Ce sanctiuni risc ?
Cel mai recent răspuns: JoeDoi , utilizator 18:26, 4 Octombrie 2019
Bun am inteles , dar daca nu au temei legal nu inteleg cum a venit politia comunitara la usa? ca au fost si le-am spus da am caine , nu locuieste in acest bloc si nu latra... ba chiar sa jucat cu politistii
Poate ”cucoanelor fără ocupație” le este frică de câine, se simt în nesiguranță sau prezența câinelui le inspiră temere. Sau poate toate aceste aspecte nu contează.
vorbim de un labrador aici .. e singura rasa care in vest e admisa in orice magazin daca nu stiati , mijloace de transport in comun etc , il plimb prin Europa fara stress . Stresul apare cum treci de Viena si simnti pustietatea din est
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
JoeDoi, utilizator

JoeDoi a scris:

Bun am inteles , dar daca nu au temei legal nu inteleg cum a venit politia comunitara la usa? ca au fost si le-am spus da am caine , nu locuieste in acest bloc si nu latra... ba chiar sa jucat cu politistii

Oamenii au primit o reclamatie si trebuie sa verifice.

Cainele nu are cum sa le inspire temere cat e tinut intr-un ap, de cate ori credeti ca s-au intalnit ? Iar si daca s-au intalnit si pot sa inteleg ca le e teama, dar ce motiv de reclamatie sa ai cand cainele nu e agresiv ? Te duci la psiholog daca ai fobii,
mira55 a scris:

Poate ”cucoanelor fără ocupație” le este frică de câine, se simt în nesiguranță sau prezența câinelui le inspiră temere. Sau poate toate aceste aspecte nu contează.

Alte discuții în legătură

Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cainele - reclamatie pentru ca latra... vida ramona vida ramona Buna ziua,am si eu o problema cu vecina mea din cauza cainelui meu care sustine ca o deranjeaza latratul cainelui.as fi de acord cu ea daca as sta la bloc dar ... (vezi toată discuția)