avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Nelămurire
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Nelămurire

Buna ziua, am o pl cu vecinul, m-a reclamat pt un jgheab al casei mele ca ii stropea peretele lui care este pe hotar.am taiat din acoperisul casei cca 50 cm, dar stupoare, si acoperisul lui e peste casa mea! Nu vrea sa-mi de-a acordul notarial pt i trarea in legalitate care costa foarte mult, i-am spus sa mergem la mediator dar nu vrea nici așa, va rog spune-ti- mi ce e de facut.daca mediatorul il cheana si nu vine pot folosi p.v de neprezentare incheiat de mediator in locul acordului notarial? Va rog sa-mi dati un sfat
Multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, procesul verbal nu poate ține loc de acord, însă v-ar putea folosi în cazul în care veți ajunge la proces, în sensul în care veți dovedi buna dvs. credință în tratarea amiabilă a problemei și refuzul vecinului de a coopera spre a stinge conflictul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu vecinii din laterala casei Icum Icum Buna ziua, anul trecut am cumparat o casa veche, construita in 1964, acoperisul era din tigla si eternita, l- am inlocuit cu tigla metalica cu inlocuirea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul elly_b elly_b Buna seara! As dori sa va cer si eu sfatul intro problema pe care o are socrul meu cu vecinul din spatele casei sale. Vecinul are amplasata casa cu fata ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu vecinii de la curte sophie sophie Pe unul dintre hotarele curtii, cam pe jumatate din lungimea curtii mele, este zidul casei vecine, o casa din caramida cu pod din lemn, construita fara ... (vezi toată discuția)