Buna ziua,
Fiind in timpul serviciului am fost chemat la HR pentru a lua la cunostiinta despre convocatorul la comisia disciplinara pentru o presupusa fapta.
Dupa ce am semnat de luare la cunostiinta, colega de la HR a luat formularul cu convocatorul. I-am precizat ca am si eu nevoie de un exemplar, deoarece doresc sa ii prezint avocatului pentru o cat mai buna aparare in fata comisiei.
Aceasta a refuzat sa-mi inmaneze si mie macar o copie a respectivului convocator. Pentru a fi sigur i-am trimis un mail prin care solicit respectivul document. Raspunsul a fost ; "Pentru a beneficia de copii ale unor documente interne va rog sa va prezentati in timpul programului de lucru cu publicul la biroul HR Administrativ si sa faceti o cerere scrisa in acest sens".
Este corect sa se procedeze asa ?
Sincer sa fiu, legea nu prevede clar....Eu am fost convocat in scris, am luat la cunostiinta, doar ca nu am primit si eu o copie a documentului. Se trimite la domiciliu..etc...doar in ipoteza refuzului...eu n-am refuzat...deci e foarte interpretabil tot. Nu scrie negru pe alb ca eu, daca am semnat de luare la cunostiinta trebuie sa si primesc documentul...e doar o prezumtie logica, dar cam atat...
Intr-adevar, legea nu distinge asupra modului in care trebuie transmisa aceasta convocare .
Potrivit doctrinei, convocarea în sine este echivalentul citației din cadrul proceselor judecătorești și reprezintă actul prin care, comisia de cercetare disciplinară îl înștiințează pe salariatul în cauză despre cercetarea ce îl vizează și, în același timp, îi oferă răgazul necesar pentru a-și pregăti apărarea față de faptele ce i se impută.
Cercetare disciplinara
pap
Un angajat a primit un document în care scrie asa În vederea demarării procedurii de cercetare disciplinara ca urmare a rapoartelor declarațiilor depuse ... (vezi toată discuția)