avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate un reclamant sa trimita documente la instanta si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate un reclamant sa trimita documente la instanta si fara avocatul sau ?

Poate un reclamant sa trimita documente la instanta si fara anuntarea avocatului sau din cadrul procesului ?
Sau trebuie toate documentele depuse doar prin intermediul avocatului angajat sa il reprezinte ?

Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:35, 5 Octombrie 2019
Puteti sa trimiteți orice document doriti cu condiția de a nu afecta cumva strategia stabilită de av sau sansele dvs procesuale.In general ar tb discutat cu av singurul în măsură să vă spună dacă sunt utile sau nu cauzei dar daca doriti puteti sa depuneti.
Puteți depune orice documente deoarece sunteți parte în dosar, însă de vreme ce sunteți reprezentat de un avocat este normal să discutați mai întâi cu el despre acele înscrisuri. În plus, orice document se depune în exemplare suficiente pentru comunicarea către toate părțile din dosar și conformate cu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea cererii introductive de instanþã elenisa elenisa Va rog frumos sa-mi spuneti, regularizarea cererii de chemare in judecata este acelasi lucru cu \\"Cerere de modificfare a cererii introductive in instanta\\"? ... (vezi toată discuția)
Depunere inscrisuri/probe loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am si eu o intrebare: in calitate de reclamanta am prima infatisare joi 15 noiembrie. Este tarziu daca depun la registratura in dimineata de joi ... (vezi toată discuția)
Acte originale la dosar lucicadragnea lucicadragnea In calitate de creditor ( somatie de plata ) la o instanta mi se cere sa depun la dosarul cauzei inscrisurile in original sub sanctiunea suspendarii. Am depus ... (vezi toată discuția)