avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj la notar

Divortat, cu 2 copii minori,care sant la fosta sotie iar eu platesc pensie alimentara.Avem o casa , iar eu doresc sa cedez partea mea in favoarea copiilor, deci astfel incat ei sa beneficieze cu adevarat de partea cedata, chiar daca fosta sotie se recasatoreste sau vinde casa.Ce variante am pentru a face asta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
gaby_germ, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:24, 5 Octombrie 2019
lichidati regimul matrimonial si partea dvs, o donati copiilor, va invata la notar, important e sa stiti ce vreti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Cedarea dreptului deproprietate in favoarea unui minor mamaly mamaly Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vre-o varianta prin care, in cadrul unui divort de comun acord se poate ceda dreptul de proprietate copilului care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. după 23 ani de căsnicie, soțul meu ma șantajează ... ildiko38 ildiko38 Bună ziua. După 23 ani de căsnicie, soțul meu ma șantajează emoțional sa renunti la bunurile noastre comune în favoarea lui deoarece după părerea lui ... (vezi toată discuția)