avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare CREDIDAM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare CREDIDAM

Buna seara! Baietelul meu in varsta de 6 ani a filmat pentru reclame. Am fost cu contractele la CREDIDAM ca sa-l inregistrez pentru a beneficia de drepturi pentru imagine si mi-au spus ca nu-l pot inregistra doar pentru ca apare, ca in plus trebuie sa cante sau sau sa danseze, nu sa prezinte un produs. Cum rezolv aceasta situatie. Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:09, 6 Octombrie 2019
Din nefericire, reclamele nu sunt prestații artistice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unui membru de ansamblu artistic Hobitzi Hobitzi Sunt membru al unei orchestre simfonice de stat.As dori sa aflu care sunt drepturile mele in cazul inregistrarilor de cd si difuzarilor televizate facute la ... (vezi toată discuția)
Filmare moment livrare produs in propria locuinta teodor_ teodor_ Am filmat in propria locuinta cu telefonul(ascuns), momentul in care doi angajati de la un magazin care mi-au livrat un produs cumparat din magazinul ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei proceduri - copyright sau brevet de inventie ? darian72 darian72 In situatia in care am dezvoltat o procedura, care are aplicabilitate in industria de entertainment cum o pot proteja ? Am observat ca legea dreptului de autor ... (vezi toată discuția)