avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se poate obtine o copie dupa chitanta platii ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se poate obtine o copie dupa chitanta platii impozitului pt auto

Se poate obtine o copie dupa chitanta platii impozitului pt auto
E vorba de o masina mercedes 168 ,ce face parte din masa suscesorala a defunctului meu tata. La momentul mortii tatalui meu care locuia singur in orasul Nehoiu, Jud. Buzau, sora mea care a ajuns prima acolo a declarat ca nu a mai gasit masina in curte si nici actele masinii. Eu vreau sa dau masina in urmarire la serv. rutier si imi cer dovada platii impozitului. Sora mea nu e in tara fiind plecata in Italia [are serviciu acolo] si nu pot sa dau de ea, pentru ca ea a platit impozitul si probabil are chitantele. In calitate de mostenitor eu pot cere la Primaria din Nehoiu copie dupa chitante ?
Cel mai recent răspuns: FlorinPr. , utilizator 18:37, 7 Octombrie 2019
Puteti depune o cerere scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la Serviciul taxe si impozite din cadrul primariei sa va dea o xerocopie dupa chitanta sau sa confirme ca s-a platit impozitul.
Dupa caz, puteti depune cererea la primar mentionanad motivul solicitarii dvs.
Multumesc !!!

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti depune o cerere scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la Serviciul taxe si impozite din cadrul primariei sa va dea o xerocopie dupa chitanta sau sa confirme ca s-a platit impozitul.
Dupa caz, puteti depune cererea la primar mentionanad motivul solicitarii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi rutiere clara112 clara112 Am 2 amenzi rutiere platite in alt oras decat cel de resedinta. Nu s-au inregistrat in baza de data si mi-au trimis somatie. Am mers la primaria unde am platit ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie tatus tatus In luna oct.2012 pe pe drumul european E85 am depasit viteza regulamentara si un echipaj de politie mi-a intomit pv si m-a amendat. A doua zi am platit amenda ... (vezi toată discuția)
Dosar complet pentru indemnizatie concediu crestere copil sinzianacalin sinzianacalin Buna ziua! Am si eu cateva intrebari referitoare la alcatuirea corecta a dosarului pentru indemnizatia de crestere copil. Urmeaza sa nasc in luna august a ... (vezi toată discuția)