avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza tehnica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza tehnica

temeiuri juridice privind termene - limita de contestare sau formulare obiectiuni sau propunere de obiective pt supliment expertiza tehnica judiciara ?
Cel mai recent răspuns: Georgescul Georgeasca , Avocat 23:03, 30 Noiembrie 2009
Art. 212 Cpc
Daca instanta nu este lamurita prin expertiza facuta, poate dispune intregirea expertizei sau o noua expertiza. Expertiza contrarie va trebui ceruta motivat la primul termen dupa depunerea lucrarii.
ok raspunsul, imi corespunde , dar temeiul c.proc.pen privind decaderea partii din dreptul de a face opozitii/supliment/etc la primul termen proce4sual?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judecatoreasca andreeabbs andreeabbs Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva cum se poate anula Expertiza judecatoreasca? sau macar daca exista vreo lege scrisa care sa confirme ca se poate ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza nextboy nextboy Poate fi un raport de expertiza contestat? (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza contabila BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT am un dosar la care am cerut efectuarea unei expertize contabile . pentru urmatorul termen mi-am propus sa fac unele obiectiuni la expertiza poate sa ma ... (vezi toată discuția)