avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cod procedura civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cod procedura civila

In acest moment mai esti obligat sa trimiti intr-un anumit termen intampinare la recurs sau poti sa o sustii si la termenul sedintei de judecata in fata judecatorului/judecatorilor?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: miturusanda , utilizator 19:38, 7 Octombrie 2019
Niciodată nu a fost obligatoriu depunerea întâmpinării. Dar este în interesul pârâtului să se apere prin întâmpinare.

Neformularea și nedepunerea întâmpinării, poate fi interpretată de judecător, ca lipsă de interes al pârâtului.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
Dapix, utilizator
Nedepunerea întâmpinați duce la imposibilitatea formulării de aparari,invocării de excepții,propunerii de probe etc.
Am depus intampinare dar judecatorul mi-a dat 3 zile sa depun.Nu mai stau la domiciliu din buletin si am vazut citatia dupa 7 zile .Am depus intampinare dar cu depasirea termenului stabilit de judecator cu 4 zile .Procesul va fi peste o luna de la termenul de depunere a intampinarii .Este vreun inconvenient?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Aparari de fond in recurs nitmar nitmar la prima instanta intimata nu depune nici intampinare, nici concluzii (orale sau scrise), nu face niciun fel de aparari, nu se prezinta, desi este legal ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)