avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriere pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriere pedeapsa cu suspendare

poate sa intervina prescriptia unei pedeapse cu suspendare?
se poate revoca o pedeapsa primita in 2011? daca voi fi condamnat pentru o fapta de recidiva comisa in 2018...sau se intrerupe termenul de prescriptie din motivul ca am comis o infractiune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:19, 7 Octombrie 2019
Este termen de incercare si nu termen de prescriptie.
Nu stapaniti termenii juridici...
inteleg...termenul de prescriere a executarii pedepsei este de 5 ani plus pedeapsa de 3 ani...8 ani...am fost condamnat in 2011.....deci s a implinit termenul de prescriere...intrebarea mea este daca pot sa ecxecut totusi daca in 2108 am comis o alta infractiune..in termenul de incercare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Infractiunea comisa in termenul de incercare va arunca direct dupa gratii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere raspundere penala palfabian palfabian buna ziua. in 2009 am comis o infractiune de inselaciune,in 2013 am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. apoi in 2018 cand mai aveam 6 luni ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca savarsesti aceeasi fapta in perioada de incercare? troncut troncut Ce se intampla daca ai doi ani si jumatate cu suspendare pt conducere cu alcoolemia peste limita legala iar in acesasta peroada pers respectiva a mai comis ... (vezi toată discuția)
Despre recidiva si reabilitare in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.in cazul in care a fost condamnarea cu suspendarea ei la 3 ani si supravegerea de 5 ani care sa stins adica reabilitat deja in termen ( desii a suferit ... (vezi toată discuția)