avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul indemnizatie

Buna ziua!
Dupa 7 luni de la nasterea primului copil m-am intors la munca. Urmeaza sa nasc in luna decembrie cand el va avea 1 an si 10 luni.
Intrebarea mea este daca e adevarat ca pentru calculul indemnizatiei pentru al doilea copil de ia in calcul si alocatia primului, stimulentul de insertie si primele primite de Paste si de Craciun.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Irina.Stefanescu , utilizator 11:26, 8 Octombrie 2019
Stimulentul de insertie nu intra in calcul , restul da.
Multumesc!
Puteti sa imi explicati care este modul de calcul?
Cum se calculeaza exact? sa stiu la ce indemnizatie sa ma astept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează indemnizația? Anca2018 Anca2018 Dacă pana în octombrie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil și apoi am luat stimulent de inserție și salariu de la doua societăți și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Anca2018 Anca2018 Bună ziua!în luna octombrie anul trecut m-am întors la munca după concediu de creștere copil și în prezent beneficiez de stimulent de inserție și sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie claudia.streanga claudia.streanga Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari legate de acest stimulent de insertie, care se ofera mamelor ce revin la job, pana ce copilashul implineste 1 an. ... (vezi toată discuția)