avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Proces penal sau civil?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Proces penal sau civil?

Am fost inselata de o firma de prestari servicii in ceea ce priveste inlocuirea acoperisului .Materiale proaste, executie necorespunzatoare ,defectuoasa,si pret mult umflat.Chiar foarte mult. Am contract incheiat cu ei.Am depus deja o reclamatie la Protectia Consumatorului, dar am fost sfatuita de un vecin avocat pensionar, sa depun plangere si la Parchetul de langa Judecatoria Galati(penal) pentru inselaciune, desi cei de la Protectia consumatorului afirma ca nu se pot derula 2 anchete in paralel.,iar cei de la Procuratura nu ar avea mijloacele necesare de a actiona.Sau , sa angajez un avocat si sa ii actionez in instanta la Tribunal(civil) .Deci.....civil sau penal? Unde am mai multi sorti de izbanda? Paguba trebuie recuperata. Este vorba de casa mamei mele, in varsta si tintuita la pat , datorita bolii.Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:16, 8 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E doar o părere, dar opinia mea e că este vorba de o execuție defectuoasă a contractului, adică civil. Avocatul dvs s-a gândit că plângerea penală va speria executantul și vă va scuti drumuri și cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat????? gagea.gabriel gagea.gabriel am o problema si poate ma ajutati!!!.....anul trecut am comandat si eu niste termopane...eram fff bucuros de investitie si acum sunt foarte dezamigit....e vb ... (vezi toată discuția)
Casa arsa-vinovat electrica, plangere penala Mugurel75 Mugurel75 Am si eu o problema si vreau sa ma ajute cineva...In urma cu 2 luni mi-a fost arsa o casa de vacanta si politia a intocmit un dosar penal.Am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala de inselaciune Activ Investigatii SRL Activ Investigatii SRL Buna ziua , Am inregistrat datorii la plata chiriei unui sediu , catre o persoana juridica. Am platit cand am putut, am vorbit cu dansii la telefon, nu ... (vezi toată discuția)