avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost agresat fizic și amenințat în curtea mea. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost agresat fizic și amenințat în curtea mea. Camerele de supraveghere au filmat momentele, sunt luate în considerare imaginile ca probă în instanță?

Am fost agresat fizic, batut, si amenintat eu si copilul meu in vârsta de 12 ani. am in curtea mea montate camere de supraveghere, care au filmat momentele când sunt batut cu cruzime. sunt luate in considerare ca proba in instanta imaginile de pe camere de supraveghere ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, le puteti depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camera supraveghere tatiana_toma tatiana_toma Buna ziua, am inchiriat o casa la curte, in curte sunt 2 corpuri de casa in una locuim noi si in cealalta locuieste baiatul propietarului, fara acordul nostru ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere video in instanta mboncalo mboncalo Buna ziua. Sa presupunem ca sistemul meu de supreveghere video capteaza o persoana ce comite o infractiune, furt sa zicem, imaginile, se pot folosi ca ... (vezi toată discuția)
Hartuire camere de supraveghere irina1981 irina1981 BUNA ZIUA! MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT? Un vecin de-al meu si-a montat camere de supraveghere anul trecut 2015, in septembrie, de atunci una ... (vezi toată discuția)