avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua - Nu am bătut un bon pe casa de marcat . ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua - Nu am bătut un bon pe casa de marcat . Ce pot pati ?

Lucrez ca vânzătoare.. Nu am bătut un bon pe casa de marcat și am băgat banii în buzunar și șefii mai văzut pe camera..sunt la prima abatare nu am mai făcut asa ceva.. Va rog spunetimi ce mi se poate întâmpla? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 10 Octombrie 2019
Exista si posibilitatea sa nu se mearga pana la intocmirea unui dosar penal.
Ma pot alege cu dosar penal fără sa întru la închisoare? E prima data când fac asa ceva și nu știu ce sa fac

Cornel Vasile a scris:

Exista si posibilitatea sa nu se mearga pana la intocmirea unui dosar penal.

Da, vi se poate deschide un astfel de dosar ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara managerul de magazin a venit sa ia o suma de bani ... Loredanalas Loredanalas Bună seara managerul de magazin a venit sa ia o suma de bani din încasările facute, persoana în cauza a spus ca ii va aduce înapoi pana se va închide ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara palcuo palcuo Ce se poate intampla daca nu ma prezint la convocarea societatii in vederea cercetarii disciplinare datorita absenteleor nemotivate? Daca am absente nemotivate ... (vezi toată discuția)
Demisie, neprezentare la munca in preaviz ana26maria ana26maria Mi am depus demisia in data de 25 nov. Sefa mea mi a spus sa nu mai vin deloc la serv si chiar mi a zis sa scriu pe cerere ca data de 25 nov este ultima zi de ... (vezi toată discuția)