Buna ziua, Doresc o informatie legata de infiintarea unei asociatii familiale/PFA//SRL. Daca imi deschid una din aceste etnitati juridice si eu sunt executata silit de banci ca persoane fizica, executorul poate sa imi puna poprire pe profitul din firma? daca de exmeplu imi deschid un magazin se poate pune sechestru atat pe pe profitul firmei cat si pe produsele din magazin? Nu fug de executare doar ca as vrea sa stiu daca se mai merita sa deschid o afecere avand in vedere situatia. Daca sunt economist pot deschide un PFA cu obiect de activitate-comert? Multumesc!
Mai bine vă deschideți un SRL, care răspunde în limita capitalului social și în cazul căruia doar prin atragerea răspunderii administratorului se poate răspunde cu averea proprie.
Pfa, if sau srl
Diana_Szabo
Buna seara!
Doresc sa-mi deschid un PFA. Obiectul de activitate desfasurat va fi \\"comertul cu amanuntul in magazinele nespecializate cu vanzare predominanta ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante
bubu.g
Am de recuperat o suma de bani de la o societate comerciala: am avut un BO, l am investit, am procedat la executare silita prin executor, nu am rezolvat nimic: ... (vezi toată discuția)