avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare asupra : Asociatiei familiale/PFA/ SRL
Discuție deschisă în Executare silită

Executare asupra : Asociatiei familiale/PFA/ SRL

Buna ziua, Doresc o informatie legata de infiintarea unei asociatii familiale/PFA//SRL. Daca imi deschid una din aceste etnitati juridice si eu sunt executata silit de banci ca persoane fizica, executorul poate sa imi puna poprire pe profitul din firma? daca de exmeplu imi deschid un magazin se poate pune sechestru atat pe pe profitul firmei cat si pe produsele din magazin? Nu fug de executare doar ca as vrea sa stiu daca se mai merita sa deschid o afecere avand in vedere situatia. Daca sunt economist pot deschide un PFA cu obiect de activitate-comert? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
utilizator@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:06, 8 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine vă deschideți un SRL, care răspunde în limita capitalului social și în cazul căruia doar prin atragerea răspunderii administratorului se poate răspunde cu averea proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin mixt lacramioaraburaga lacramioaraburaga Intentionez sa deschid un magazin mixt in mediul rural. Care este tipul de firma cel mai eficient in astfel de activitati (din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)
Ce am nevoie pentru a deschide un magazin Paula1429 Paula1429 Buna ziua, Pe viitor as vrea sa deschid un magazin cu diferite produse (ex. Produse de bucatarie,baie,camera,haine) O parte din ele le v-oi comanda de pe un ... (vezi toată discuția)
Pfa, if sau srl Diana_Szabo Diana_Szabo Buna seara! Doresc sa-mi deschid un PFA. Obiectul de activitate desfasurat va fi \\"comertul cu amanuntul in magazinele nespecializate cu vanzare predominanta ... (vezi toată discuția)