avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare

Bună ziua, ma numesc Baciu Constantin, nascut la dara de 03.09.1958, sex M, incadrat in munca la data de 31.08.1983 pana in prezent si in prezent, cu vechime de 12 ani in grupa II de munca 100%, in prezent am 2 locuri de munca cu contracte pe durata nedeterminata. Inteleg ca pot iesi la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare la 62 ani si 6 luni, in martie 2021. Intrebarea mea este: pot iesi la pensie doar dintr-un singur loc de munca, in cel de-al doilea loc sa imi continui activitatea, luand si pensie si salariu, pana la varsta de 65 ani? Mentionez ca ambele locuri de munca sunt in sectorul de stat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:06, 8 Octombrie 2019
Da.
Fiind vorba despre pensie de limita de varsta, acesta se poate cumula cu orice alte venituri fara nicio limita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta dupa pensie anticipata partiala Buna ziua! Tatal meu primeste de cativa ani pensie anticipata partiala, in data de 09.04.2005 a implinit 62 de ani si i s-a spus ca nu poate cere penionarea ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta plesea loredana plesea loredana Numele meu este , Plesea Constantin. M-am nascut pe 24 ianuarie 1950. Am o vechime in munca de 36 de ani,dintre care, 16 ani , in grupa a doua de munca. ... (vezi toată discuția)
Pensie drakin drakin Am si eu o intrebare o persoana care are 30 ani de munca din care 21 de ani grupa a II a de munca si varsta de 53 de ani poate iesi la pensie in baza legii ... (vezi toată discuția)