avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet la Ordin completat greșit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet la Ordin completat greșit

Bună ziua. La firma unde lucrez am greșit un bilet la ordin uitând să pun "lei" la final și adăugând o literă greșită în plus. A fost invalidat chiar în ziua în care trebuia făcută plata.

Cum se poate rezolva?
nu aveti alt bilet la ordin emis de debitorul care a garantat obligatia cu acest bilet la ordin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca banca sa ceara bilet la ordin in alb pentru un credit garantat cu ipoteca? efuionut efuionut Mi-am facut o refinatare la CEC si in ultimul moment mi-au spus ca trebuie sa depun un bilet la ordin in alb, ca si garantie pentru plata asigurarii locuintei. ... (vezi toată discuția)
Termen pt bilet la ordin B.Andrei B.Andrei Buna, Problema mea este urmatoarea: Am un contract facut cu o firma ( pt materiale de constructie) facut in data de 01.10.2009 cu scadenta la 45 de zile,de ... (vezi toată discuția)
Inlocuire bo in format vechi alecsutzu4u alecsutzu4u Buna ziua, Este vorba despre un bilet la ordin scadent peste 5 ani, emis de un partener, care pentru noi reprezinta un element de confort ce va fi scontat ... (vezi toată discuția)