avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma de net
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma de net

Am si eu unele prtobleme, si as dori putin ajutor daca puteti. Am vandut o firma de cartier de net am primit o parte din bani cand sau facut actele, iar pe restul de bani am facut contract de imprumut cu persoana care avea sa-mi de-a banioi pe firma. Contractul a fost facut pe un termen de 18 luni si cu o data de primire a banilor pe 1 ale lunii, dar nu primesc banii la timp si de fiecare data ma rog de el sa mii de-a.......eu in septembrie plec din tara si pana atunci nu-mi da to-ti banii cum pot sa-l fac sa-mi de-a banii la timp si fara bataie de cap. Pot sa-l execut judecatoresc??? Asa scria pe imprumutul facut la notariat......dar cum si care sunt pasi care tre sa-i urmez...
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:41, 27 Ianuarie 2008
Daca nu plateste banii la timp va trebui sa va dresati executorului judecatoresc pentru a incepe procedurile judecatoresti impotriva persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ionescucosti71 ionescucosti71 Am un prieten si-ar dori cateva lamuriri daca se poate. A facut un contract de cesiune (a cumparat si a platit vreo 60 000 euro un contract de antrepriza pt ... (vezi toată discuția)
Executare silita RalucaTrifa RalucaTrifa Buna, sotul meu a avut un credit personal pe care la un moment dat nu a mai putut sa-l achite. Banca a trecut la poprire direct pe salar (de executorul ... (vezi toată discuția)
Poprire albastrelbyo albastrelbyo Buna ziua, in cazul unei hotarari judecatoresti,executorul ce forma alege din punct de vedere legal? poprirea? sau bunurile? (vezi toată discuția)