avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins conducând înainte de a da proba ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins conducând înainte de a da proba practică pentru permis

Am fost prins de către un organ de politie anul trecut în data de 04.11.2018 având sala luata și am fost oprit la aproximativ 200 de metri de casa am mers la secție și misa făcut dosar penal eu în data de 21.04. 2018 am avut examenul de conducere la oraș și lam luat acum sunt chemat în instanta ce mise poate întâmpla
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Aveți dreptul să conduceți vehicule pe drumurile publice numai în situația în care sunteți efectiv în posesia unui permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul pe care doriți să-lconduceți..
ing. Ioan Ciobanu
Dumneavoastra vi s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda carnet de conducator auto. Nu are nicio relevanta faptul ca dvs. tocmai erati in procesul de dobandire a carnetului. Cert este ca la acel moment dvs. nu erati un conducator auto cu actele in regula.
Imi pare rau dar ... ati comis-o.
Nu strica sa vorbiti repede si cu un avocat.
Ati fost trimis in judecata sau este vorba de o solutie de renuntare la up?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pe baza martorilor (conducere fara permis) robert9999 robert9999 Buna ziua! Am condus fara permis cu niste persoane in masina. Daca ele declara ca am condus fara permis mi se poate face dosar penal sau pot fi pedepsit ... (vezi toată discuția)
Carnet de conducere CosTinel9 CosTinel9 Buna ziua!In data de 10 martie am fos cu sotia si cu fata mea la dentist.Pentru ca eu am ramas fara permis, pentru o perioada de trei luni , din cauza ... (vezi toată discuția)
Permis conducere megan2008 megan2008 buna ziua daca mia fost suspendat permisul de conducerein in spania(permis spaniol) pot conduce in alte tari (vezi toată discuția)