avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine primeste custodia fetitei mama care nu are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine primeste custodia fetitei mama care nu are domiciliu sau tatal abuziv si fost detinut?

Mama minora 17 ani,tatal 25 acuma mama are 18,iar tatal 26 si fetita 11 luni! Tatal ameninta ca ii va lua fetita mamei deoarece mama nu are domiciliu stabil,iar el are parinti cu putere financiara si pamanturi! Dar,mama lui este alcoolica,iar tatal are pe rol un dosar pentru pensie de handicap! Mama fetitei a crescut-o singura tatal contribuind cu bani,a stat un timp la mama barbatului in cauza,in tot acest timp mama-sa neajutand-o cu nimic,jignind-o si facand scandal aproape in fiecare zi de cate ori se imbata! El spune ca daca mama fetitei decide sa se desparta de el ii va lua fetita si o va duce la tara la mama lui alcoolica,mama fetitei nu are nicio putere asupra lui si el la randul sau o jigneste si o loveste! Vorbim aici de abuz tinand cont ca mama fetitei avea doar 16 ani cand acesta a decis s o lase insarcinata si promitandu-i marea cu sarea,cand defapt si de drept dupa ce a ajuns la scopul sau(nasterea fetitei) transformandu-se in cu totul alta persoana(in sensul negativ)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:49, 12 Octombrie 2019
pe mama nu are cine sa o ajute, nu are parinti ? Nu are unde pleca cu copilul ?
Are casa mamei sale,dar din pacate nu are acte pe aceasta!

gi-jane2 a scris:

pe mama nu are cine sa o ajute, nu are parinti ? Nu are unde pleca cu copilul ?

Nu ii trebuie acte, mai.. nu e necesar sa fie proprietara, trebuie sa aiba unde sta si sa poate dovedi ca poate avea grija de copil.
Strngeti dovezi ca e violent si mutati-va cu copilul.
Apoi apelati la instanta, e important sa aiba un adult - mama, tata, de partea sa. ca mamica e minora.
Mergeti la un avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa bunicilor de catre un copil minor mariaevelina mariaevelina Buna ziua, Sunt mamica unei fetite de 2 ani si impreuna cu bunica vrem sa lasam casa bunici fetitei mele. Ce document ar tb sa fac pt ca fetita mea minora ... (vezi toată discuția)
Mama minora si tata major tincaflavius909 tincaflavius909 Buna ziua ! Se da urmatoarea situatie : Un cuplu (el 23 si ea 17ani) au o fetita de 2 luni. Mama minora sta la parintii ei cu fetita. In cazul in care parintii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un ... Ioana321 Ioana321 Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Eu și concubinul meu am locuit împreună în casa acestuia aproape 3 ani, în urma acestei ... (vezi toată discuția)