avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna, fara program de vizita .
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna, fara program de vizita .

Bună dimineața. Am divorțat de soțul meu de comun acord cu custodie comuna. Fetița de 2 ani cu domiciliul la mamă , tatăl fara program de vizită. Întrebarea mea este, tatăl copilului mă poate obliga sa îi dau fata în vizită? De exemplul : dacă eu într-o zi îmi programez să mă duc cu fata la o prietenă în vizită la țară, și el mă sună și îmi zice că vrea să vadă fata. Eu sunt obligată să îi dau fata , sau când mă duc undeva cu fata trebuie să îl anunț și pe el?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:44, 10 Octombrie 2019
Părinții decid de comun acord programul de legături personale ale copilului cu părintele nerezident. Dacă există neînțelegeri între părinți va decide instanța de judecată la cererea părții interesate.
nu sunteti obligata sa i-o dati in ziua in care aveti alte planuri, conveniti impreuna asupra zilelor de vizita, trebuie sa va intelegeti, ce sens are sa asteptati sa va oblige instanta ?
Daca nu are program de vizita are dreptul de a vedea minorul ca si cum ati fi casatoriiti.Programul de vizita limiteaza de fapt din punct de vedere programul de vizita la o perioada anume.
Insa...trebuie sa va intelegeti omeneste ca sa nu ajungeti sa va hartuiti unul pe altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna annepetronela annepetronela Buna ziua! V-asi ruga sa imi spuneti ce inseamna custodia comuna si ce drepturi are tatal asupra minorilor, acestia fiind incredintati mamei cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! doi tineri căsătoriți au o fetița mică de 10 ... BoangherGigi BoangherGigi Buna seara ! Doi tineri căsătoriți au o fetița mică de 10 luni ! Dacă se despart (pt ca practic nu mai au planuri comune,se cearta zilnic ,au ajuns la ... (vezi toată discuția)