avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Furt de bunuri din moștenirea ce nu a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Furt de bunuri din moștenirea ce nu a fost dezbătută: cum se procedează în astfel de situații?

Sora mea ,în urma decesului mamei noastre,a început să ia din bunuri,fara stirea mea. Am descoperit lipsa acestora cand an trecut pe la domiciliul unde a locuit mama noastra. Mentionez ca noi, locuim in localitati diferite ,el la cca 7 km ,iar eu la peste 150 km, iar succesiunea nu a fost dezbătută.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:00, 10 Octombrie 2019
dezbateți succesiuea și includeți și acele bunuri în masa moștenirii, urmând a se constata că ele au fost deja preluate de sora Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a locui socela socela daca am mutatia pe b.i la o adresa la care proprietarul a decedat iar concesiunea nu este dezbatuta acea mutatie mai e valabila? proprietarul fiind parintii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunica mea a murit in 20 august 2020 eu, fratele meu ... Timea30 Timea30 Buna ziua! Bunica mea a murit in 20 august 2020 eu, fratele meu si mama mea locuim in casa bunicii de cand ne-am nascut.. Este posibil ca celelalte 2 fiice ale ... (vezi toată discuția)
Invitatie dezbatere succesiune sandru72 sandru72 succesiunea din partea lui tata este obligatorie santem 2 frati si mama in viata ce trebuie sa facem? va multumesc:O (vezi toată discuția)