avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetațean din Republica Moldova
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetațean din Republica Moldova

Bună ziua . Un cetățean din Republica Moldova , care deține un act ca a depus jurământul și a primit cetățenie română , dare nu deține carte de indetitate sau pașaport românesc , trebue sa meargă pentru viză in Moldova la 3 luni ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 11 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este si cetatean roman, nu-i mai trebuie viza pentru Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie Urmaș Felicia Urmaș Felicia Bună ziua, sunt din Republica Moldova,dar cu acte românești.Problema mea este , că atunci cînd mi-au făcut actele eu încă eram minoră, și nu am depus ... (vezi toată discuția)
Juramantul de credinta ContSters496282 ContSters496282 Buna ziua. Sunt cetatean al Republicii Moldova la moment, am depus dosarul pentru obtinerea cetateniei romane la Valcea, la 08.06.2018 am primit scriroare ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma casatoresc cu o cetateana al republici moldova Tivadar Tivadar Buna ziua, Unde sa mergem si ce acte ne trebuie?, Asigurarea medicala i-o pot face si eu la Casa de Asigurari ? Sau trebuie ea sa o aiba din Republica ... (vezi toată discuția)