Pensie de întreținere: cuantumul maxim depășește nevoile copilului iar pe mine m-ar pune în dificultate cu plata ratelor. Cum aș putea proceda în acest caz?
Buna ziua
Din păcate eu și soția mea am ajuns in pragul unui divorț. Avem o fetița, și am o întrebare legată de pensia alimentara care trebuie plătită. Știu ca in mod normal ar fi cuantumul maxim de 25% din veniturile mele, in cazul in câte fetița rămâne la mama. Ceea ce cere mama, cei 25% ar întreține lejer și pe fetița, și pe mama. Aceasta ne mai având nevoie sa lucreze. In schimb m-ar pune pe mine jntr-o situație delicata, eu având de plătit și rate.
Îmi puteți da un sfat, in cum as putea proceda? Va mulțumesc.
„Tată” adevărat, greșește mama că nu vă lasă fata să o creșteți, să vedeți ce costă și ce sacrificii implică cu adevărat! Dacă dv. aveți bani mulți, de ce să nu trăiască și fata la fel? Vedeți că vorbesc din experiența unui „tată” care a luat de la gura fetiței lui, 26 de ani, tot cu această „teorie”, și dă în schimb la medici, prin spitale, tratamente, cu cea mai cimplită boală!
When
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce are de-a face pensia copilului cu întreținerea mamei? Sunt lucruri diferite, treziți-vă și depășiți dramele.
Tocmai, ca în cazul acesta părintele care ia de la gura copilului e mama. Pentru ca în loc ca minora sa beneficieze de tot ce plătește tatăl, mama își însușește din banii copilului.
Pensia alimentara
bcfbmv
Spuneti-mi va rog , cat este marja pentru plata pensiei alimentare pentru un copil si daca se tine cont si de alte datorii care le are cel ce trebuiesa sa ... (vezi toată discuția)