avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din locuință a fiului drogat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din locuință a fiului drogat

Pot obține evacuarea din locuință proprietatea mea și a soțului,a fiului major care se droghează,,a furat si amanetat tot din casa ,nu muncește ,mă terorizează zilnic psihic amenințări verbale fizice și verbale să-i dau bani de droguri Sotul de 2 ani a părăsit locuință ,si eu singură nu mai rezist terorii zilnice la care sunt supusă de fiul drogat Cer ajutor ,cine ma poate ajuta ,muncesc si nu am ce mânca din cauza fiului care îmi ia toți banii sa- si ia droguri heroină Ce si cum sa fac??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 13 Octombrie 2019
bineinteles ca il puteti evacua, numai ca trebuie sa cereti asta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fiu Naegu Alexandrina Naegu Alexandrina Fiul meu se droghează ,de 3 ani mi-a vândut tot din casa ,îmi fură banii ,e violent ,mă terorizează zilnic să-i dau bani de droguri ,nu muncește ,am ... (vezi toată discuția)
Frate toxicoman, fura din locuinta - se poate evacua ? eu_gen eu_gen Buna ziua , Ma numesc E. am 28 de ani si locuiesc in Bucuresti intr-un apartament impreuna cu mama si cu fratele meu Tatal meu a decedat cu 18 ani in urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!- actiune in evacuare deny2014 deny2014 As dori sa stiu daca fratele meu poate fi dat afara din casa(parintii mei sunt de acord)pentru ca de 10 ani ne terorizeaza?In luna mai s-a eliberat iarasi din ... (vezi toată discuția)