avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ducându-l la alte adrese si ,,instruindu-l" să refuze să mă vadă. Ce căi legale am la dispoziție pentru a remedia aceasta situație?

Fosta sotie ma impiedica sa imi vad copilul , ducandu-l la alte adrese , si "instruindu-l" sa refuze sa ma vada . Ce cai legale am la dispozitie pentru a remedia aceasta situatie ?
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 08:06, 15 Octombrie 2019
"Mai aveți si varianta de a strânge probe asupra alienarii copilului si sa cereți domiciliul la dumneavoastră. In ultimele luni sunt câțiva tați care si-au câștigat copii in instanta. E un inceput timid dar este."

Cu alte cuvinte, incercati sa va lasati copilul orfan de mama ! mai ales fiind fetita, ce sa zic, foarte "benefic" !
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Benefic pentru un copil este sa crească alături de părintele cel mai funcțional, fie el mama sau tata.
Tocmai ca vorbim de o fata, sănătatea tuturor relațiilor ei va tine de modul în care își stabilește legăturile cu figura paterna.
În plus, stabilirea domiciliului la tata nu înseamnă că fata rămâne orfana de mama pentru ca userul nu a menționat ideea de a nu o mai lasă să se vadă cu aceasta după cum face mama.
Un divorț nu ar trebui sa însemne lăsatul unui copil orfan decât în cazurile de abuz când este chiar indicata separarea de părintele abuzat or.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor Giorgiana123 Giorgiana123 Sunt mama unui copil de 11 ani care îmi este încredințat spre creștere si educare de la data divorțului 2009, cand copilul avea trei ani. Tatăl ... (vezi toată discuția)
Sunt amenințat cu poliția când vreau să discut cu mama copiilor mei. ce pot face în această situație? SimonT SimonT Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pt. ca sunt disperat. Sotia cu care acum astept trecerea celor 30 zile pt. divort la notar ma ameninta de cate ori ... (vezi toată discuția)