avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii la fisc, incapacitate de plata.
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii la fisc, incapacitate de plata.

Am datorii la impozitul casei de 1300 lei, impozit neplatit de 15 ani. Nu am nici un venit, sint vaduva, iar proprietatea apartine de drept rudelor sotului decedat. Am primit notificare ca voi fi actionata in instanta. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Adina Lupascu , Practician in insolventa 13:49, 14 Octombrie 2019
Daca dreptul de proprietate nu va apartine, iar acest lucru este intabulat in cartea funciara a imobilului, nu puteti fi urmarita pentru sumele datorate cu titlu de impozit.

Sotul a fost proprietar al imobilului, s-a dezbatut succesiunea dupa decesul acestuia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune liviana2001 liviana2001 Buna ziua, vreau sa va intreb daca pentru succesiune imi trebuie cartea funciara pentru casa.Sotul a decedat in urma cu 4 luni si am ramas mostenitori sotia si ... (vezi toată discuția)
Pot ceda partea mea de mostenire? annna22 annna22 As dori sa aflu cum pot proceda in urmatoarea situatie: Bunicul meu a decedat in urma cu multi ani,lasand in urma un teren cu casa de 300 mp.Dupa moartea lui ... (vezi toată discuția)
Poate încheia o persoană în vârstă de 72 de ani un contract de întreținere cu drept de proprietate în favoarea unei persoane cu care nu este rudă? valeriu avram valeriu avram din punct de vedere legal o persoana in varsta de 72 de ani poate incheia un contract de intretinere cu drept de proprietate unei persoane care nu are grad de ... (vezi toată discuția)