avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost pacalit in anul 2000, de o banca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost pacalit in anul 2000, de o banca populara............cum imi pot recupera suma?

Am fost pacalit in anul 2000, de o banca populara............cum imi pot recupera suma? unde de la cine lichidatorul nu este de gasit,sediul din judet sa desfiintat si am inteles ca este un lichidator in Bucuresti,am depus in anul 2000,suma de 24 mil pt. ca sa imi dea suma pt. a cumpara un apartament,amdepus cu increderea ca au mai fost ca mine si au reusit,dar eu am fost un nefericit,am ramas pe drumuri cu doi copii,pt.ca vindusem o garsoniera de nefamilisti ca sa pot depune acesti bani sa imi iau apartament. am facut toate formalitatile care mi le au cerut am mai cheltuit pe acte cel putin 10 mil,si la final mi sa spus ca banca a intrat in incapacitate de plata si nu mai imi da nici macar bani mei,in acel moment nu am mai putut sa ma ridic dupa scaun cel putin 1 ora,nu ma gindeam decit ca sunt pe drumuri,si sunt si in ziua de astazi pe drumuri ca nu am mai reusit sa cumpar nimic,unde sa ma duc cu cine sa vorbesc chiar aceasta situatie ma macina de atitea ani si as vrea sa il vad pe cel care mi a distrus viata,la cine voi mai recupera vrodata acesti bani????
Cel mai recent răspuns: scatalin , utilizator 13:02, 1 Decembrie 2009
Cand s-a declansat procedura lichidarii v-ati inscris la masa credala?
Am facut o cerere de intrare in masa credala am copie cu un nr, de inregistrare atit.si nu am primit nici un raspuns.
scatalin a scris:

Am facut o cerere de intrare in masa credala am copie cu un nr, de inregistrare atit.si nu am primit nici un raspuns.

Mergeti la Tribunal-Judecator Sindic, solicitati dosarul la arhiva si veti gasi toate raspunsurile de care aveti nevoie.
Veti afla si elementele de identificare ale actualului lichidator, astfel ca il veti putea contacta si afla situatia creantei dvs., in caz ca din continutul dosarului nu veti afla informatii in acest sens.
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2009
Iuliana Cermak, Avocat
Multumesc pt.informatie dar chiar nu stiu unde in ce judet e acest Tribunal -Judecator Sindic ? si chiar nu am auzit de asa ceva :sorry:,si mi se va da mie ca persoana fizica voie sa solicit un dosar sa il rasfoiesc, multumesc pt. toate informatiile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca lichidatorul nu m-a notificat Andrei T Andrei T Daca lichidatorul judiciar nu m-a notificat despre deschiderea procedurii insolventei si falimentului a unei societati debitoare cum pot sa ma inscriu la masa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani restanti de la firma in faliment poni poni Buna ziua, Pe 15 martie 2009 am intrat in somaj prin restructurarea postului. Nici pana la aceasta data nu mi s-a dat salariul restant plus cel compensatoriu ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere masa credala encrypted encrypted Buna ziua. Sunt un pagubit al agentiei de turism de care probabil deja ati auzit de ea, Dreams Travel. Acestia si-au depus deja cererea de insolventa urmand ... (vezi toată discuția)