avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cu clauza

]in urma cu 10 ani socrul vitreg ne-a vandut casa si terenul prin contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere la domiciliu imediat a vrut sa il rezilieze dar am castigat procesul deoarece el parasise domiciliu instrainat noua ,avand hotarare definitive si irevocabila.acum a murit dar el a intrat in posesia proprietatii printr-un act de donatie de la mama lui fiind singura in viata la acel moment,act autentificat la notar in care era scutit de raport partajabil.[b]mentionez ca el mai are multi frati care ar dori ceva din cele vandute de socrul meu catre noi.pot castiga ceva acestia din urma ,fratii lui?[/b]detin contact vanzare cumparare cu clauza de intretinere la domiciliu,mandate,bonuri de inmormantare poze,etc.ambele acte sunt facute la notar.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 20:33, 14 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cât Timp aveți contractul de vânzare-cumpărare și dovada faptului ca ați achitat suma înscrisă in contract nu aveți de ce sa va faceți probleme. In patrimoniul defunctului au intrat banii pe care i ați achitat in locul casei, motiv pentru care nu se poate pune in discutie o eventuala reducțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere dsmihalea dsmihalea Buna ziua. Eu si sotul meu ne-am mutat la tara cu socrii mei ca sa avem grija de ei.Am incheiat la notar un contract de intretinere in care socrii ne dau noua ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu acordul fratilor vivipanait vivipanait suntem 5 frati. vreau sa inchei un contract de intretinere cu parintii sau contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru ca eu am grija de ei. ... (vezi toată discuția)
Instrainare apartament gigelas gigelas Buna seara, O persoana,X,este proprietarul unui apartament. Y,este fiica sa,VITREGA. X,doreste sa-i lase apartamentul fiicei vitrege. Care este modalitatea ... (vezi toată discuția)