avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in alta grila de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in alta grila de salarizare

Am absolvit facultatea in iulie 2019.In cat timp,institutia la care sunt angajat de peste 10 ani,este obligata sa-mi schimbe incadrarea?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 14 Octombrie 2019
Incadrarea pentru ce ? S-a aprobat transformarea postului ? Detaliati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovari 2010 conf. l330/2009 bialex bialex Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema. Conform L330/2009, anexa I, art.8, alin.8: \"Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta ... (vezi toată discuția)
Transformare post din contabil in economist angi_c03 angi_c03 Buna ziua tuturor! As vrea sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: Sunt contabil in serv contabilitate de cca 2o ani; anul acesta (in iulie 2011) am ... (vezi toată discuția)
Trecere de la studii medii la studii superioare LUMI1971 LUMI1971 Lucrez ca administrator financiar în cadrul unui liceu.Anul acesta am terminat Facultatea de Management Financiar-Contabil din Bucureşti,specializarea ... (vezi toată discuția)