avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa-mi platesc singura cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa-mi platesc singura cartea de munca?

mai am de luat somaj pana pe 19 decembrie si as vrea sa stiu daca pot sa-mi platesc singura cartea de munca pana imi gasesc ceva.nu vreau sa am intrerupere pe cartea de munca.daca se poate,va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac si cam cati bani ar tb sa dau pe luna.va multumesc
va multumesc din suflet pt raspunsuri.m-au ajutat foarte munlt.as mai avea totusi o intrebare: beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului cu un contract cu 2 ore/zi? daca trec 4 ore/zi platesc mai mult? as vrea sa aleg varianta mai putin costisitoare si care sa ma ajute in ce am eu nevoie.
Nu conteaza cate ore pe zi lucrati. Trebuie numai sa aveti venituri impozabile (din activitati profesionale, nu din chirii, dividende, dobanzi etc.).
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Am vechime pe cartea de munca 6ani si de 8 luni nu mai lucrez.Daca raman gravida pot sa-mi platesc cartea de munca si sa beneficiez de indemnizatie?
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
Cucuclici Madalina Adriana, Contabil
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC, ar trebui ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
Buna ziua,declaratia pe proprie raspundere trebuie sa fie facuta la notar?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - plata taxe gravide Ctistina Ctistina Pot sa imi platesc singura taxele pentru a putea primi prenatal sidaca maternitate avand in vedere ca nu muncesc!!va multumesc! (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc nelly_cosmin@yahoo.com nelly_cosmin@yahoo.com C\'è trebuie sa fac pt a beneficia de concediu postnatal? Nu am muncit cu carte de munca ,dar asa vrea sa imi platesc singura taxele. Este posibil?si daca da ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil madalina2015 madalina2015 Daca am lucrat de pe 1.08.2014 pana pe 23.10.2014 si dupa care am mai lucrat incepand cu data de 12.12.2014 si urmeaza sa nasc in luna septembrie, ma incadrez ... (vezi toată discuția)