mai am de luat somaj pana pe 19 decembrie si as vrea sa stiu daca pot sa-mi platesc singura cartea de munca pana imi gasesc ceva.nu vreau sa am intrerupere pe cartea de munca.daca se poate,va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac si cam cati bani ar tb sa dau pe luna.va multumesc
Ok,multumesc mult...as mai avea o nelamurire...imi trebuie si cartea de munca..dar...eu pana acum am lucrat doar cu contract de munca,probabil asta inseamna ca trebuie sa imi scot eu vechimea?
Buna ziua! Sunt angajata din data de 1 octombrie 2011,mentionez ca primele 3 luni sunt pe perioada determinata,in iunie 2012 o sa nasc,din cate am inteles nu pot beneficia de prenatal,dar nici de cele 3 luni dupa nastere?la inceputul anului intentionez sa-mi deschid un PFA ,o sa ma ajute cu ceva infiintarea unei firme?multumesc!
Veti beneficia de concediu de maternitate adica prenatal plus postnatal de 126 zile in baza certificatului medical de maternitate. Nu veti beneficia de concediu de ceresterea copilului de pana la 2 ani pentru ca nu aveti venituri impozabile realizate in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului.