avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca

Sunt angajat la o firma și de o saptamîna ne-a anunțat că va scoate transportul deși în contract este scris că ne asigura transport.Ce mă sfătuiți să fac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 15 Octombrie 2019
Puteti promova o actiune in instanta, daca angajatorul decide modificarea unilaterala a c.i.m. care este posibila numai in anumite situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fortat de firma la care lucrez sa imi dau demisia gabrielle-niki gabrielle-niki Buna ziua Cu siguranta cazuri din acestea sunt extrem de dese in economia actuala. Angajatorul meu actual imi zice sa imi dau demisia (desi nu mi-a expirat ... (vezi toată discuția)
Reducere salariala ContSters264293 ContSters264293 Buna ziua, Am fost anuntata de reducerea salariala si inteleg ca voi primi un anunt in scris care ma va informa de noua pozitie (retrogradare) si reducere ... (vezi toată discuția)
Modificare norma de lucru fara acordul angajatului georgiana23 georgiana23 Buna ziua! Sunt angajat la o societate comerciala cu 3 angajati, de 2 ani si 6 luni. Cand m-am angajat mi s-a facut un contract de munca in care figurez cu ... (vezi toată discuția)