avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punere in plata (in talon) a pensiei marite
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punere in plata (in talon) a pensiei marite

Am azi 15.10.2019 de la casa de pensii decizia dupa recalculare.punctul de pensie a fost marit incepand cu 01.10.2018.Intrebari:
- Cand primesc pe talonul de pensie cu pensia marita luna urmatoare sau dupa ce trec cele 45 de zile(perioada de contestare)?
- Primesc si banii retroactiv incepand cu 01.10.2018?
pana in prezent?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
sailor, utilizator
Cel mai recent răspuns: sailor , utilizator 17:00, 15 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luna viitoaare (noiembrie) veti primi atat pensia majorata cat si diferentele pentru interval;ul 1/10/2018-31/10/2019
Multrumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare gr 1 veronica58 veronica58 Buna ziua.In urma recalcularii pensiei potrivit art 169(2) din legea 263/2010,incepand cu 1.07 2019 am primit pensia marita.Pe decizia de pensie mai scrie ca ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! au aparut modificari la pensia anticipata urmare a ... lujerului lujerului Buna ziua! Au aparut modificari la pensia anticipata urmare a unei decizii a Curtii Constitutionale legate de existenta unui handicap? Adica nu mai conteaza ... (vezi toată discuția)