avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună seara. Am și eu o întrebare. Sint în proces de divorț iar soția mea nu vrea sa îmi acorde. Nu am copiii minori. Eu locuiesc în străinătate și sint într-o alta relație. Am dus martor care a confirmat asta și inclusiv martorul ei la fel. Totuși judecătorul a pronunțat sentința 'cerere pe motive neîntemeiate' ce ma sfătuiți sa fac 'va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 23:04, 15 Octombrie 2019
Sa discutați cu un avocat daca nu ati avut unul angajat.La acest moment nu puteti decât să faceti apel după ce hotărârea pronunțată o sa va fie comunicată.
Contractați servicii avocațiale, faceți apel și faceti dovada că raporturile dintre soți sunt iremediabil afectate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apararea in divort eduard2006 eduard2006 Salut sunt casatorit de 3 ani avem impreuna un copil de 2 ani ea a intentat divort fara a avea motive temeinice in acest sens si-a angajat un avocat.eu nu imi ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotiei costehard costehard Buna ziua Ma numesc X, am 48 de ani si sunt din Bucuresti Doresc sa desfac casatoria si as dori sa fac o intrebare in comunitatea avocatnet in speranta ... (vezi toată discuția)
Violenta psihologica in familiile cu copii divers7 divers7 Sint casatorit de mai bine de 10 ani si avem doi copii. Eu am fost o perioada de 3 ani plecat din tara la munca legal si de atunci replatia intre noi s-a ... (vezi toată discuția)