avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Daca in cele 12 luni lucrate, mai exact dupa 6 luni de lucru, am ramas insarcinata si trebuie sa intru in concediu de risc de sarcina, mai pot beneficia de indemnizatia crestere copil? Practic,dupa 6 luni de cand m am angajat am ramas insarcinata dar nu am mai putut merge la lucru avand o sarcina cu risc, ceea ce inseamna ca nu voi mai putea lucra in urmatoarele 6 luni pt a implini cele 12 luni obligatorii pt a primii indemnizatia, voi fii in concediu de risc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 16 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada de concediu de risc maternal intra in calculul celor 12 luni eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal!! Crina10111987 Crina10111987 Buna ziua!!am o întrebare!!eu in August fac 3 ani la locul de munca!!lucrez ca vânzătoare!stau doar in picioare și ridic baxuri de apa,sucuri,etc!!sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului symonane symonane Buna ziua! Eu lucrez la o firma din data de 11.02.2013 si am ramas insarcinata, eu ar trebui sa nasc pe 17.05.2014. Deoarece am o sarcina cu probleme o sa ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie crestere copil And.andra95 And.andra95 Buna seara. Pot bebeficia de concediu crestere copil si indemnizatie in conditiile in care am ramas insarcinata (fiind o sarcina cu probleme) si voi lua ... (vezi toată discuția)