avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Infiintare poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Infiintare poprire

Buna dimineata!
Reprezint o societate comerciala si am primit o adresa de infiintare a unei popriri pe numele unui angajat care insa este are CIM-ul suspendat pe o perioada de 6 luni, deci salariul nu se plateste in aceasta perioada. Cum pot proceda legal cu aceasta adresa? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:29, 17 Octombrie 2019
Anunțați în scris executorul judecătoresc, și precizați că debitorul este în concediu fără plată până în data de, luna și anul. Dacă nu-l notificați pe executor, riscați să fiți dat în judecată pentru validarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea tertului poprit stelian67 stelian67 Sunt administratorul unei societati comerciale si detinem un titlu executoriu impotriva unei alte societati comerciale . Debitorului nostru nu mai avem ce ii ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am avut la societate o poprire pe salariu, poprire infiintata de un executor judecatoresc. Salariatul a incetat contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)