Oficial domiciliul dv. este cel trecut in cartea de identitate sau in buletin, daca dv. v-ati schimbat domiciliul in fapt dar nu ati facut modificarile necesare, respectiv nu v-ati schimbat domiciliul in acte (lucru care de altfel este obligatoriu avetiu un termen parca de 30 de zile sau ceva de genul asta ...) P-v de constatare a contraventiei va fi comunicat la domiciliul dv. legal respectiv la adresa din buletin, daca nu va semna nimeni de primire este posibil ca aceasta instintare sa se faca prin afisare, daca acest P_V nu este comunicat de catre organul care la intocmit in termen de o luna de la intocmirea lui executarea sanctiunilor se prescrie, dar daca dv. nu veti intra in posesia lui nu aveti cum sa contestati continutul acestui P_v si acesta va fi dat in executare la Admin. Financiara de care apartineti, apoi vor incepe siccanele functionari de la taxe si impozite nu va vor lasa sa platiti impozitele(la casa masina etc) pana nu veti achita aceasta amenda, sau poate vor emite titlu executoriu si va vor executa silit pentru aceasta amenda, au si aceasta posibilitate.......
Contraventii cnadnr
sangab04
Buna ziua, va scriu cu urmatoarea problema:
4 amenzi CNANDR cu proces verbal de constatare intocmite de un agent CNANDR la mai bine de 2 luni de la abatere si ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta.
LeBAD
Buna ziua,
Am intampinat urmatoare problema: cand am ajuns azi la vechiul domiciliu am gasit lipit pe usa un plic cu un proces verbal semnat de un ... (vezi toată discuția)